37.941

PROVIDER 20

Powerbank, 20.000 mAh
Stoku: 446
Pasqyra e stokut
mbylle
37.940

PROVIDER 10

Powerbank, 10.000 mAh
Stoku: 2.003
Pasqyra e stokut
mbylle
37.942

SYNC

Power bank me magnet, 10.000 mAh, karikim me valë
Stoku: 2.428
Pasqyra e stokut
mbylle
37.936

COMO W

Power bank, 8.000 mAh, karikim me valë
Stoku: 3.973
Pasqyra e stokut
mbylle
37.849

DOCK

Karikues pa tela për celularët
Stoku: 2.008
Pasqyra e stokut
mbylle
37.846

ACCORD

Altoparlant Bluetooth 3W
Stoku: 4.485
Pasqyra e stokut
mbylle
37.548

GONG

Altoparlant bluetooth
Stoku: 3.320
Pasqyra e stokut
mbylle
37.845

RIFF

Altoparlant Bluetooth
Stoku: 1.381
Pasqyra e stokut
mbylle
37.016

POCKET

Mbajtës karte silikoni dhe mbajtës telefoni
Stoku: 35.426
Pasqyra e stokut
mbylle
57.074

ALEX

Erëprerës
Stoku: 3.096
Pasqyra e stokut
mbylle
37.843

STORE

Kuti plastike me adaptore
Stoku: 1.428
Pasqyra e stokut
mbylle
12.009

INGRID

Laps kimik metal "touch" me gome
Stoku: 12.072
Pasqyra e stokut
mbylle
37.840

NEO

Smart watch
Stoku: 1.855
Pasqyra e stokut
mbylle
57.072

PACIFIC

Jakne softshell me kapele
Stoku: 2.610
Pasqyra e stokut
mbylle
37.837

ZENIT

Mbushes wirelles me magnet
Stoku: 2.563
Pasqyra e stokut
mbylle
37.932

PRIME PD

Powerbank me magnet, 10.000 mAh
Stoku: 2.319
Pasqyra e stokut
mbylle
37.693

ALFA CL

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.170
Pasqyra e stokut
mbylle
37.692

ALFA CC

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.149
Pasqyra e stokut
mbylle
37.691

ALFA USB L

USB Lightning kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 3.997
Pasqyra e stokut
mbylle
37.690

ALFA USB C

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 3.428
Pasqyra e stokut
mbylle
37.689

SOURCE

Mbajtëse dhe mbushës wirelles për pajisje celulare për makina me magnet
Stoku: 1.999
Pasqyra e stokut
mbylle
37.933

BOUNCE

Powerbank me magnet, 5.000 mAh
Stoku: 4.209
Pasqyra e stokut
mbylle
37.931

NANO

Powerbank, 10.000 mAh
Stoku: 3.116
Pasqyra e stokut
mbylle
59.045

GLOW LITE

Jelek
Stoku: 4.626
Pasqyra e stokut
mbylle
58.020

TEXAS WOMEN

Farmerka për femra
Stoku: 631
Pasqyra e stokut
mbylle