34.547

EVOLUTION

Çantë portfolio me fletore A5, bateri ndihmëse 5.000 mAh, karikues wireless 15W dhe magnet
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
34.579

AMERIGO

Çantë portfolio me fletore A5, mbajtëse për telefon, mbajtëse për stilolaps dhe xhepa shtesë
Stoku: 2.374
Pasqyra e stokut
mbylle
34.576

DIRECTOR

Çantë portfolio me fletore A5 dhe xhep për kredit kartela në kuti dhurate
Stoku: 1.475
Pasqyra e stokut
mbylle
34.578

PRAKTIK

Fletore A5
Stoku: 1.801
Pasqyra e stokut
mbylle