Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
40.060

ALLEGRO

Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
Stoku: 443
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.059

CLASSIC RPET

Çadër me hapje automatike
Stoku: 37.404
Pasqyra e stokut
mbylle
Rpet
Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
40.058

FIORE

Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
Stoku: 9.039
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër e palosshme me hapje manuale, në kuti dhurate
40.052

STERLING

Çadër e palosshme me hapje manuale, në kuti dhurate
Stoku: 1.693
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.055

TONY

Çadër me hapje automatike
Stoku: 2.886
Pasqyra e stokut
mbylle
Ombrellë me hapje automatike
40.057

ZEUS PLUS

Ombrellë me hapje automatike
Stoku: 4.853
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.047

NIMBUS

Çadër me hapje automatike
Stoku: 800
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me dy faqe dhe hapje manuale
40.048

PAMPAS

Çadër me dy faqe dhe hapje manuale
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
40.045

SMITH

Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.042

BLACK LINE

Çadër me hapje automatike
Stoku: 3
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër e palosshme me hapje manuale
40.035

CAMPOS PLUS

Çadër e palosshme me hapje manuale
Stoku: 7.449
Pasqyra e stokut
+ 8 ngjyra
mbylle
Çadër me hapje manuale
40.031

GOLFER

Çadër me hapje manuale
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.029

PANAMERA

Çadër me hapje automatike
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
 Çadër me hapje automatike
40.043

ROSSI

Çadër me hapje automatike
Stoku: 7.733
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër e palosshme me hapje manuale
40.040

SUPER MINI

Çadër e palosshme me hapje manuale
Stoku: 13.350
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.024

BAVARIA

Çadër me hapje automatike
Stoku: 1.870
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.005

CLASSIC

Çadër me hapje automatike
Stoku: 25.015
Pasqyra e stokut
+ 12 ngjyra
mbylle
Çadër me hapje automatike
40.009

HIGH CLASS

Çadër me hapje automatike
Nuk është më në dispozicion
Pasqyra e stokut
mbylle
Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
40.027

STRATO

Çadër e palosshme me funksion automatik hapje / mbyllje
Stoku: 11.863
Pasqyra e stokut
mbylle
Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
34.443

FRUITY

Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
Stoku: 14.545
Pasqyra e stokut
mbylle
Rpet
Çanta RPET për fruta dhe perime
34.444

VEGGIE

Çanta RPET për fruta dhe perime
Stoku: 19.534
Pasqyra e stokut
mbylle
Rpet
Qese pambuku, 160 g/m2
34.437

GINGER

Qese pambuku, 160 g/m2
Stoku: 9.897
Pasqyra e stokut
mbylle
Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
34.438

NATURELLA MESH 150

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Stoku: 19.748
Pasqyra e stokut
mbylle
Çantë shpine biznesi
34.434

PRESTON RPET

Çantë shpine biznesi
Stoku: 576
Pasqyra e stokut
mbylle
Rpet
Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
34.439

TOMATO

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 19.293
Pasqyra e stokut
mbylle
Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
34.440

TOMATO MAXI

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 19.744
Pasqyra e stokut
mbylle
Çantë shpine biznesi kundër vjedhjes
34.430

MAGNUM

Çantë shpine biznesi kundër vjedhjes
Stoku: 324
Pasqyra e stokut
mbylle
Çantë shpine
34.433

MARTIN

Çantë shpine
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Çanta për blerje
34.428

MARTINA

Çanta për blerje
Stoku: 13.579
Pasqyra e stokut
mbylle
Çantë shpine
34.432

NOLAN

Çantë shpine
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle