40.064

LINKOLN

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
40.063

SUPER MINI BLACK

ÇADËR E PALOSSHME, HAPJE MANUALE
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
40.062

FRANKLIN

ÇADËR E PALOSSHME KUNDËR ERËS ME FUNKSION TË HAPJES/MBYLLJES AUTOMATIKE
Stoku: 2.886
Pasqyra e stokut
mbylle
40.061

SHELF

STAND PËR ÇADRA
Stoku: 83
Pasqyra e stokut
mbylle
40.060

ALLEGRO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 16.976
Pasqyra e stokut
mbylle
40.059

CLASSIC RPET

Çadër me hapje automatike
Stoku: 26.189
Pasqyra e stokut
mbylle
40.058

FIORE

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 2.229
Pasqyra e stokut
mbylle
40.057

ZEUS PLUS

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 19.687
Pasqyra e stokut
mbylle
40.055

TONY

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 16.691
Pasqyra e stokut
mbylle
40.054

AQUARIUS

Çadër e palosshme me hapje manuale
Stoku: 483
Pasqyra e stokut
mbylle
40.053

ECOLINE

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 1.588
Pasqyra e stokut
mbylle
40.052

STERLING

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 5.268
Pasqyra e stokut
mbylle
40.050

BOND

Çadër me hapje automatike
Stoku: 503
Pasqyra e stokut
mbylle
40.048

PAMPAS

ÇADËR E DYANSHME DHE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 6.561
Pasqyra e stokut
mbylle
40.047

NIMBUS

Çadër me hapje automatike
Stoku: 19.683
Pasqyra e stokut
mbylle
40.045

SMITH

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE MANUALE
Stoku: 4.703
Pasqyra e stokut
mbylle
40.043

ROSSI

Çadër me hapje automatike
Stoku: 954
Pasqyra e stokut
mbylle
40.042

BLACK LINE

Çadër me hapje automatike
Stoku: 14.078
Pasqyra e stokut
mbylle
40.040

SUPER MINI

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 31.622
Pasqyra e stokut
mbylle
40.035

CAMPOS PLUS

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 28.558
Pasqyra e stokut
+ 5 ngjyra
mbylle
40.031

GOLFER

Çadër me hapje manuale
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
40.029

PANAMERA

Çadër me hapje automatike
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
40.027

STRATO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 55.952
Pasqyra e stokut
mbylle
40.024

BAVARIA

ÇADËR ME HAPJE AUTOMATIKE
Stoku: 11
Pasqyra e stokut
mbylle
40.009

HIGH CLASS

Çadër me hapje automatike
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
40.005

CLASSIC

Çadër me hapje automatike
Stoku: 91.888
Pasqyra e stokut
+ 9 ngjyra
mbylle