40.063

SUPER MINI BLACK

ÇADËR E PALOSSHME, HAPJE MANUALE
Stoku: 43.784
Pasqyra e stokut
mbylle
40.062

FRANKLIN

ÇADËR E PALOSSHME KUNDËR ERËS ME FUNKSION TË HAPJES/MBYLLJES AUTOMATIKE
Stoku: 1.826
Pasqyra e stokut
mbylle
40.060

ALLEGRO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 13.615
Pasqyra e stokut
mbylle
40.058

FIORE

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 6.771
Pasqyra e stokut
mbylle
40.054

AQUARIUS

Çadër e palosshme me hapje manuale
Stoku: 401
Pasqyra e stokut
mbylle
40.052

STERLING

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 4.137
Pasqyra e stokut
mbylle
40.045

SMITH

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE MANUALE
Stoku: 2.597
Pasqyra e stokut
mbylle
40.040

SUPER MINI

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 77.187
Pasqyra e stokut
mbylle
40.035

CAMPOS PLUS

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE MANUALE
Stoku: 44.679
Pasqyra e stokut
+ 5 ngjyra
mbylle
40.027

STRATO

ÇADËR PALOSËSE ME HAPJE DHE MBYLLJE AUTOMATIKE
Stoku: 41.276
Pasqyra e stokut
mbylle