34.526

LAGER

çantë ftohëse
Stoku: 11.019
Pasqyra e stokut
mbylle
34.506

ALOE

Çantë shpine, 300 g/m2
Stoku: 5.068
Pasqyra e stokut
mbylle
34.508

LIME

Çantë shpine, 285 g/m2
Stoku: 7.239
Pasqyra e stokut
mbylle
34.507

OLIVE

Çantë shpine, 300 g/m2
Stoku: 3.198
Pasqyra e stokut
mbylle
34.509

KIWI

Çantë shpine, 200 g/m2
Stoku: 16.573
Pasqyra e stokut
mbylle
34.444

VEGGIE

Çanta RPET për fruta dhe perime
Stoku: 17.583
Pasqyra e stokut
mbylle
34.443

FRUITY

Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
Stoku: 13.997
Pasqyra e stokut
mbylle
34.440

TOMATO MAXI

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 12.197
Pasqyra e stokut
mbylle
34.439

TOMATO

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 8.919
Pasqyra e stokut
mbylle
34.438

NATURELLA MESH 150

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Stoku: 9.903
Pasqyra e stokut
mbylle
34.437

GINGER

Qese pambuku, 160 g/m2
Stoku: 2.669
Pasqyra e stokut
mbylle
34.428

MARTINA

Çanta për blerje
Stoku: 28.322
Pasqyra e stokut
mbylle
34.423

NATURELLA COLOR 105

Çanta pambuku për blerje , 105 g/m2
Stoku: 97.626
Pasqyra e stokut
mbylle
34.421

NATURELLA 105

Çanta pambuku për blerje , 105 g/m2
Stoku: 103.190
Pasqyra e stokut
mbylle
34.419

NATURELLA ORGANIC 150

Qese pambuku organike, 150 g/m2
Stoku: 58.531
Pasqyra e stokut
mbylle
34.410

NATURELLA SH 130

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 98.193
Pasqyra e stokut
mbylle
34.405

DINA HO

Qese letre, laminirana
Stoku: 33.045
Pasqyra e stokut
mbylle
34.404

NATURELLA 220

Çanta pambuku për blerje , 220 g/m2
Stoku: 35.865
Pasqyra e stokut
mbylle
34.402

NATURELLA 170

Çanta pambuku për blerje , 170 g/m2
Stoku: 69.256
Pasqyra e stokut
mbylle
34.398

NATURELLA COLOR 130

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 207.644
Pasqyra e stokut
mbylle
34.383

POPPY MINI

Qese letre
Stoku: 53.222
Pasqyra e stokut
mbylle
34.382

POPPY

Qese letre
Stoku: 38.806
Pasqyra e stokut
mbylle
34.361

BLOOM

Çantë për blerje Melange, 130 g/m2
Stoku: 5.047
Pasqyra e stokut
mbylle
34.349

NATURELLA 140

Çanta pambuku për blerje , 140 g/m2
Stoku: 107.619
Pasqyra e stokut
mbylle
34.316

MALL

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 45.648
Pasqyra e stokut
mbylle
34.304

SPEKTRA

Çantë dhuratë për shtyp me sublimim
Stoku: 4.648
Pasqyra e stokut
mbylle
34.303

MERCADA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 91.341
Pasqyra e stokut
mbylle
34.239

TAHITI

Çantë për blerje jute dhe pambuku
Stoku: 2.803
Pasqyra e stokut
mbylle
34.238

BAZAR

Çanta pambuku për blerje , 150 g/m2
Stoku: 12.912
Pasqyra e stokut
mbylle
34.237

DOVE

Çanta pambuku për blerje , 130 g/m2
Stoku: 50.143
Pasqyra e stokut
mbylle