34.596

LAGER PLUS

Çantë ftohëse
Stoku: 5.012
Pasqyra e stokut
mbylle
34.581

NAPA

Çantë për shishe
Stoku: 4.736
Pasqyra e stokut
mbylle
34.526

LAGER

çantë ftohëse
Stoku: 13.577
Pasqyra e stokut
mbylle
34.444

VEGGIE

Çanta RPET për fruta dhe perime
Stoku: 15.750
Pasqyra e stokut
mbylle
34.443

FRUITY

Çanta RPET për fruta dhe perime, 3në1
Stoku: 12.769
Pasqyra e stokut
mbylle
34.181

BORSA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 58.761
Pasqyra e stokut
mbylle
34.161

SODA

Çanta frigorifer
Stoku: 28.076
Pasqyra e stokut
mbylle
34.100

POLLY

Qese e biodegradueshme
Stoku: 255.538
Pasqyra e stokut
+ 7 ngjyra
mbylle
34.099

POLLY MINI

Qese e biodegradueshme
Stoku: 35.482
Pasqyra e stokut
mbylle
34.026

PACKETA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 3.687
Pasqyra e stokut
mbylle
34.614

FROZEN

Çantë ftohëse
Stoku: 2.296
Pasqyra e stokut
mbylle
34.428

MARTINA

Çanta për blerje
Stoku: 1.812
Pasqyra e stokut
mbylle
34.303

MERCADA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 25.159
Pasqyra e stokut
mbylle
34.147

BARBARA

Çanta për blerje e biodegradueshme dhe plazh
Stoku: 16.954
Pasqyra e stokut
mbylle
34.025

MARKETA

Çanta për blerje e biodegradueshme
Stoku: 136.388
Pasqyra e stokut
+ 11 ngjyra
mbylle