new
Termos, 350 ml
41.133

BLEND

Termos, 350 ml
Stoku: 4.808
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Termos, 450 ml
41.134

COSTA

Termos, 450 ml
Stoku: 5.616
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Termos, 350 ml
41.131

AMERICANO

Termos, 350 ml
Stoku: 9.900
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Termos, 450 ml
41.136

AMERICANO MAXI

Termos, 450 ml
Stoku: 4.880
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Filxhan qeramike, 400 ml
44.125

CORTADO

Filxhan qeramike, 400 ml
Stoku: 16.000
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Filxhan qeramike për sublimim, 400 ml
44.126

CORTADO SUBLI

Filxhan qeramike për sublimim, 400 ml
Stoku: 9.892
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Set filxhani për kafe, 2/1
43.014

CAFE

Set filxhani për kafe, 2/1
Stoku: 1
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Filxhan me kapak druri, 250 ml
43.011

GOLD

Filxhan me kapak druri, 250 ml
Stoku: 4.563
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Filxhan me kapak druri, 350 ml
43.012

GOLD MAXI

Filxhan me kapak druri, 350 ml
Stoku: 4.754
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Tabëll duhani
41.130

PABLO

Tabëll duhani
Stoku: 25.982
Pasqyra e stokut
mbylle
new
Filxhan Luminarc me përfundim metalik, 250 ml
44.070

FLASHY

Filxhan Luminarc me përfundim metalik, 250 ml
Stoku: 25.207
Pasqyra e stokut
mbylle
special offer
Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe
59.108

FACE MASK 3PLY

Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe
Stoku: 662.600
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Termometër
59.087

CELSIUS

Termometër
Stoku: 23.498
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Mask me valvola
59.085

FFP3 VENT 10

Mask me valvola
Stoku: 112.544
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maskë mbrojtëse me ventil
59.090

KN95 VENT

Maskë mbrojtëse me ventil
Stoku: 1.303.714
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
59.104

NITRILE BLEND GLOVES

Stoku: 1.271.100
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Doreza vinili njëpërdorimshe, pa pudër
59.084

VINYL GLOVES

Doreza vinili njëpërdorimshe, pa pudër
Stoku: 3.580.600
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe për fëmijë
59.073

DFM KIDS 10

Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe për fëmijë
Stoku: 2.454.760
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe për fëmijë
59.074

DFM KIDS 50

Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe për fëmijë
Stoku: 1.600.900
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe në paketim individual
59.075

DFM SINGLE PACK

Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe në paketim individual
Stoku: 577.900
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Doreza polietileni njëpërdorimshe
59.076

PE GLOVES

Doreza polietileni njëpërdorimshe
Stoku: 25.855.260
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Vizir mbrojtës
59.079

VIZPRO

Vizir mbrojtës
Stoku: 74.241
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maska njëpërdorimshe
59.071

DFM 10

Maska njëpërdorimshe
Stoku: 3.081.470
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe
59.070

DFM 50

Maskë mbrojtëse njëpërdorimshe
Stoku: 5.810.850
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
special offer
Vizir mbrojtës
59.050

VIZOR

Vizir mbrojtës
Stoku: 53.702
Pasqyra e stokut
mbylle
#staysafe
Filxhan metalik, 200 ml
44.122

HIKE

Filxhan metalik, 200 ml
Stoku: 1
Pasqyra e stokut
mbylle
FILXHAN EKO E Bërë nga përzierja e grurit dhe plastikës, 300 ml
44.118

KIKI

FILXHAN EKO E Bërë nga përzierja e grurit dhe plastikës, 300 ml
Stoku: 1.444
Pasqyra e stokut
mbylle
Filxhan keramike, 300 ml
44.114

LAURA

Filxhan keramike, 300 ml
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Filxhan qeramike me trajtim të gomuar, 300 ml
44.119

LUCIA SOFT

Filxhan qeramike me trajtim të gomuar, 300 ml
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Filxhan porcelani dhe pjata për "Cappuccino", 150 ml
44.115

LUNGO

Filxhan porcelani dhe pjata për "Cappuccino", 150 ml
Stoku: 6.714
Pasqyra e stokut
mbylle