44.126

CORTADO SUBLI

Filxhan qeramike për sublimim, 400 ml
Stoku: 5.962
Pasqyra e stokut
mbylle
44.125

CORTADO

Filxhan qeramike, 400 ml
Stoku: 12.525
Pasqyra e stokut
mbylle
44.121

GRETA

Filxhan qeramike, 325 ml
Stoku: 417
Pasqyra e stokut
mbylle
44.119

LUCIA SOFT

Filxhan qeramike me trajtim të gomuar, 300 ml
Stoku: 30.592
Pasqyra e stokut
mbylle
44.115

LUNGO

Filxhan porcelani dhe pjata për "Cappuccino", 150 ml
Stoku: 14.094
Pasqyra e stokut
mbylle
44.114

LAURA

Filxhan keramike, 300 ml
Stoku: 17.064
Pasqyra e stokut
mbylle
44.112

MILKY

Filxhan keramike, 350 ml
Stoku: 9.204
Pasqyra e stokut
mbylle
44.111

MINT

Filxhan qeramike, 300 ml
Stoku: 26.682
Pasqyra e stokut
mbylle
44.110

VIVID

Filxhan qeramike, 325 ml
Stoku: 1.430
Pasqyra e stokut
mbylle
44.108

INVERSO PLUS

Filxhan porcelani, 250 ml
Stoku: 13.962
Pasqyra e stokut
mbylle
44.107

BELLAGIO

Filxhan porcelani, 250 ml
Stoku: 24.235
Pasqyra e stokut
mbylle
44.103

SOFT BERRY

Filxhan qeramike, 300 ml
Stoku: 18.912
Pasqyra e stokut
mbylle
44.098

LASSI NEON

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 4.923
Pasqyra e stokut
mbylle
44.083

MIA

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 64.493
Pasqyra e stokut
mbylle
44.081

BETTY BIANCO

Filxhan qeramike, 250 ml
Stoku: 17.606
Pasqyra e stokut
mbylle
44.080

BETTY

Filxhan qeramike, 250 ml
Stoku: 26.605
Pasqyra e stokut
mbylle
44.065

MAGIC MUG

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 12.559
Pasqyra e stokut
mbylle
44.063

LILLY BIANCO

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 27.619
Pasqyra e stokut
mbylle
44.062

BLACK BERRY

Filxhan qeramike, 300 ml
Stoku: 31.830
Pasqyra e stokut
mbylle
44.061

BERRY

Filxhan qeramike, 300 ml
Stoku: 37.897
Pasqyra e stokut
mbylle
44.060

MOMENTO

Filxhan porcelani dhe pjata për "Cappuccino", 150 ml
Stoku: 27.119
Pasqyra e stokut
mbylle
44.059

MOMENTO MINI

Filxhan porcelani dhe pjata për "Espresso", 100 ml
Stoku: 16.152
Pasqyra e stokut
mbylle
44.058

BARTON

Filxhan qeramike, 325 ml
Stoku: 175.123
Pasqyra e stokut
mbylle
44.055

LILLY

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 27.279
Pasqyra e stokut
mbylle
44.050

TEO MINI

Filxhan porcelani, 225 ml
Stoku: 14.496
Pasqyra e stokut
mbylle
44.048

LUCIA

Filxhan porcelani, 300 ml
Stoku: 31.516
Pasqyra e stokut
mbylle
44.047

TEO

Filxhan porcelani, 325 ml
Stoku: 38.990
Pasqyra e stokut
mbylle
44.044

MOKA

Filxhan porcelani, 275 ml
Stoku: 13.211
Pasqyra e stokut
mbylle
44.043

DALIA

Filxhan porcelani, 275 ml
Stoku: 8.195
Pasqyra e stokut
mbylle
44.025

LASSI

Filxhan qeramike për sublimim, 325 ml
Stoku: 170.873
Pasqyra e stokut
mbylle