Filxhan metalik, 200 ml
44.122

HIKE

Filxhan metalik, 200 ml
Stoku: 1
Pasqyra e stokut
mbylle
FILXHAN EKO E Bërë nga përzierja e grurit dhe plastikës, 300 ml
44.118

KIKI

FILXHAN EKO E Bërë nga përzierja e grurit dhe plastikës, 300 ml
Stoku: 1.444
Pasqyra e stokut
mbylle
Kuti dhuratash për një filxhan
44.086

CLEAR BOX

Kuti dhuratash për një filxhan
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
Kuti dhuratash për një filxhan
44.068

GIFTY

Kuti dhuratash për një filxhan
Stoku: 40.741
Pasqyra e stokut
mbylle
Made in Europe
Filxhan i biodegradueshëm, 220 ml
44.123

PANDA

Filxhan i biodegradueshëm, 220 ml
Stoku: 5.513
Pasqyra e stokut
mbylle
Filxhan plastik, 400 ml
44.120

DOLCE

Filxhan plastik, 400 ml
Stoku: 8.263
Pasqyra e stokut
mbylle