41.175

NIGIRI

Stoku: 1.773
Pasqyra e stokut
mbylle
44.141

MOMENTO C MINI

Filxhan dhe pjatë nga guri i imët për kapuçino, 100 ml
Stoku: 2.930
Pasqyra e stokut
mbylle
44.071

ANNA

Kupa Luminarc me përfundim metalik, 500 ml
Stoku: 3.269
Pasqyra e stokut
mbylle
43.010

OPAL PROMO

Tabëll duhani
Stoku: 28.831
Pasqyra e stokut
mbylle
41.192

FUSION 12

Kavanoz ushqimi, 355 ml
Stoku: 2.926
Pasqyra e stokut
mbylle
41.196

OLIO

Pjatë për servirje nga guri rrasa dhe set për djathra me dorëza druri, 3/1
Stoku: 1.722
Pasqyra e stokut
mbylle
41.188

BJORN

Çajnik, 1000 ml
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.186

CHILLI

Kuti dreke me takëm, 500 ml
Stoku: 1.563
Pasqyra e stokut
mbylle
41.181

POLO

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 9.503
Pasqyra e stokut
mbylle
41.182

TORUS

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 3.945
Pasqyra e stokut
mbylle
41.185

VATTEN

Shishe e izoluar me vakum, 450 ml
Stoku: 2.953
Pasqyra e stokut
mbylle
41.180

CUBA

Set mbajtëse gotash, 4/1
Stoku: 10.044
Pasqyra e stokut
mbylle
41.174

MONK

Çajnik, 1000 ml
Stoku: 1.187
Pasqyra e stokut
mbylle
41.179

RUBIK

Set mbajtëse gotash, 10/1
Stoku: 2.218
Pasqyra e stokut
mbylle
41.173

TAPAS

Pllakë për prerje dhe servirje
Stoku: 9.027
Pasqyra e stokut
mbylle
41.168

KOLOS

Set slite 4/1
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.166

CORTEX POT

Slitë
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.153

FUNGHI

Enë për ushqim ,800ml
Stoku: 2.253
Pasqyra e stokut
mbylle
41.154

SALMON

Enë për us hqim,1100ml
Stoku: 1.829
Pasqyra e stokut
mbylle
41.148

MILLER

Hapës shishe me magnet
Stoku: 4.595
Pasqyra e stokut
mbylle
41.147

PLATTER

Pllakë për prerje dhe servirje
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.150

SNACK

Enë për ushqim ,900ml
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.125

BRUT

Hapës shishe
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.127

GOUDA

Set i thikave për djath, 4/1
Stoku: 716
Pasqyra e stokut
mbylle
41.126

MISO

Kuti e drekës eco, 2 x 500 ml
Stoku: 6.557
Pasqyra e stokut
mbylle
41.109

VICTORINOX GRATER

Rende
Stoku: 103
Pasqyra e stokut
mbylle
41.100

PALLET

Slitë
Stoku: 1.831
Pasqyra e stokut
mbylle
41.087

CORTEX

Slitë e tapës
Stoku: 5.681
Pasqyra e stokut
mbylle
41.079

CORTEX O

Slitë e tapës
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
41.077

SCARPETTA

Tabela për prerje dhe servim
Stoku: 1.823
Pasqyra e stokut
mbylle