37.848

DISCO

Altoparlant Bluetooth
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
37.845

RIFF

Altoparlant Bluetooth
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
37.646

INFO

USB
Stoku: 8.295
Pasqyra e stokut
mbylle
37.843

STORE

Kuti plastike me adaptore
Stoku: 4.870
Pasqyra e stokut
mbylle
37.648

TRANSFER

USB
Stoku: 10.027
Pasqyra e stokut
mbylle
37.695

SPEED

Mbajtëse dhe mbushës wirelles për pajisje celulare për makina me magnet
Stoku: 2.786
Pasqyra e stokut
mbylle
37.842

AMBIENTE ECO

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 3.071
Pasqyra e stokut
mbylle
37.841

ELVIS

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 4.918
Pasqyra e stokut
mbylle
37.839

MATRIX

Smart watch
Stoku: 381
Pasqyra e stokut
mbylle
37.840

NEO

Smart watch
Stoku: 3.803
Pasqyra e stokut
mbylle
37.696

STRING

Kabllo USB për mbushje 3 në 1, gjatësi 1.1 m
Stoku: 2.928
Pasqyra e stokut
mbylle
37.838

PIVOT

4 port USB hub
Stoku: 2.125
Pasqyra e stokut
mbylle
37.837

ZENIT

Mbushes wirelles me magnet
Stoku: 4.202
Pasqyra e stokut
mbylle
37.836

NOISE

Bluetooth zmadhues zëri
Stoku: 2.234
Pasqyra e stokut
mbylle
37.932

PRIME PD

Powerbank me magnet, 10.000 mAh
Stoku: 2.339
Pasqyra e stokut
mbylle
37.835

STAGE

Kufje pa tel të palosshme
Stoku: 1.836
Pasqyra e stokut
mbylle
37.834

SUPERSONIC

Kufje pa tel të palosshme
Stoku: 2.860
Pasqyra e stokut
mbylle
37.694

ENERGY ECO

Kabllo USB për mbushje 3 në 1
Stoku: 8.618
Pasqyra e stokut
mbylle
37.693

ALFA CL

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.850
Pasqyra e stokut
mbylle
37.692

ALFA CC

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.926
Pasqyra e stokut
mbylle
37.691

ALFA USB L

USB Lightning kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.855
Pasqyra e stokut
mbylle
37.690

ALFA USB C

USB Type-C kabel per mbushje dhe transfer the shenjave
Stoku: 4.749
Pasqyra e stokut
mbylle
37.689

SOURCE

Mbajtëse dhe mbushës wirelles për pajisje celulare për makina me magnet
Stoku: 632
Pasqyra e stokut
mbylle
34.465

MAGNOTE

Portofoli me notes A5, mbushje wireless dhe bateri ndihmëse, 8.000 mAh
Stoku: 2.177
Pasqyra e stokut
mbylle
37.933

BOUNCE

Powerbank me magnet, 5.000 mAh
Stoku: 3.337
Pasqyra e stokut
mbylle
37.931

NANO

Powerbank, 10.000 mAh
Stoku: 3.613
Pasqyra e stokut
mbylle
59.024

POLY BAG 15 x 18

Qese e paketimit, përmasat15 x 18 cm
Stoku: 51.491
Pasqyra e stokut
mbylle
37.930

STRIP

Powerbank, 10000 mAh
Stoku: 6.182
Pasqyra e stokut
mbylle
37.929

AMPER

Powerbank 10000 mAh, Wirelles
Stoku: 4.539
Pasqyra e stokut
mbylle
37.928

M10

Powerbank, 10000 mAh
Stoku: 467
Pasqyra e stokut
mbylle