37.960

TWIST PAD

Stoku: 1.487
Pasqyra e stokut
mbylle
37.956

APEX

Power bank pa tela për pajisjet mobile
Stoku: 2.127
Pasqyra e stokut
mbylle
37.851

DRIVE

Karikues pa tela për celularët
Stoku: 3.925
Pasqyra e stokut
mbylle
37.984

LANTERN

Karikues wireless, 15W dhe mbajtëse telefoni me dritë led
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
37.985

MAGNETIK

Mbajtëse telefoni dhe karikues wireless të palosshme, 15W
Stoku: 2.617
Pasqyra e stokut
mbylle
37.965

FLOTA

Mbajtëse telefoni dhe karikues wireless të palosshme, 15W
Stoku: 4.300
Pasqyra e stokut
mbylle
37.966

STATION

Karikues wireless me magnet, 3 në 1
Stoku: 755
Pasqyra e stokut
mbylle
37.964

CIRCULAR

Karikues wireless me magnet, 15W
Stoku: 2.573
Pasqyra e stokut
mbylle
37.959

MULTI PAD

Mouse pad dhe karikues wireless, 15W
Stoku: 2.074
Pasqyra e stokut
mbylle
37.957

FLIP PAD

Mouse pad dhe karikues wireless, 15W
Stoku: 2.212
Pasqyra e stokut
mbylle
37.958

TECH PAD

Mouse pad dhe karikues wireless, 15W
Stoku: 1.257
Pasqyra e stokut
mbylle
37.944

HOST

Mbushës pa tela për celularët, 10W
Stoku: 929
Pasqyra e stokut
mbylle
37.849

DOCK

Karikues pa tela për celularët, 10W
Stoku: 1.310
Pasqyra e stokut
mbylle
37.837

ZENIT

Mbushes wirelles me magnet, 15W
Stoku: 2.029
Pasqyra e stokut
mbylle
37.825

SIDNEY

Mbushëse telefoni tavoline për 5 pajisje, 10W
Stoku: 34
Pasqyra e stokut
mbylle
30.060

CORNER

Ora dixhitale LCD për tavolinë me mbushës Wirelles
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
38.015

ATOM

Karikues wireless, 15W
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
38.014

SPUTNIK

Karikues wireless, 15W
Kommende Ankunft
Pasqyra e stokut
mbylle
37.986

PLATO

Karikues wireless, 15W
Stoku: 1.481
Pasqyra e stokut
mbylle
37.543

PAD

Mbushës i telefonave mobil pa kabëll
Stoku: 6.663
Pasqyra e stokut
mbylle