34.266.10 ALICANTE - A5 notes

Stoku
2.777


Informatat themelore

Kodi 34.266.10
Model ALICANTE
Përshkrimi Notes me skaje të rrumbullakosura, një skaj me ngjyrë të bllokut të librit në ngjyrën e kopertinës, një brez elastik, një mbajtëse stilolapsi dhe një xhep në pjesën e brendshme të kopertinës së pasme
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.32 kg
Materiali Termo-sensitive eko lekurë
Pajisje shtesë Xhepi I brendshëm, Mbajtës I lapsit
Shtypi Shtyp digjital, Vulë e thatë
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës White
Barcodi 8605025695631

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.168 x 0.232 x 0.391 m
Pesha bruto e kutisë 6.98 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme