34.460.10 ALICANTE B5 - B5 notes

Stoku
641


Informatat themelore

Kodi 34.460.10
Model ALICANTE B5
Përshkrimi Fletore B5 me skaje të rrumbullakosura, buzë blloku librash me ngjyra që përputhet me ngjyrën me kapakun, brez elastik, mbajtëse stilolapsi dhe xhep në kapakun e brendshëm
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.44 kg
Materiali Termo-sensitive eko lekurë
Pajisje shtesë Xhepi I brendshëm, Mbajtës I lapsit
Shtypi Shtyp digjital, Vulë e thatë
Tema Made in Europe
Formati B5
lloji I letrës White
Barcodi 8605040040447

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.2 x 0.28 x 0.365 m
Pesha bruto e kutisë 9.52 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme