33.202.88 AXIS - Varëse metalike për çelësa dhe mbajtëse për telefon

Stoku
0
Mbërritja 6.000
20.07.24.


Informatat themelore

Kodi 33.202.88
Model AXIS
Ngjyra Metal me shkëlqim
Paketë 300/50
Pesha neto 0.03 kg
Materiali Metal
Shtypi Gravim me laser
Barcodi 8605040086070

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 300 Copë
Përmasat e cartonit 0.31 x 0.14 x 0.4 m
Pesha bruto e kutisë 10.24 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 732620009000