34.542.10 CORK A5 - A5 notes

Stoku
701


Informatat themelore

Kodi 34.542.10
Model CORK A5
Përshkrimi Fletore A5 me skaje të rrumbullakosura, brez elastik dhe unazë stilolapsi
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.22 kg
Materiali Plutë
Pajisje shtesë Mbajtës I lapsit
Shtypi Shtyp digjital
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605040077344

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.17 x 0.24 x 0.3 m
Pesha bruto e kutisë 4.78 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme