34.445.10 FOREST - A5 notes

Stoku
9.479


Informatat themelore

Kodi 34.445.10
Model FOREST
Përshkrimi Fletore A5 me skaje të rrumbullakosura, buzë blloku librash me ngjyra që përputhet me ngjyrën me brez elastik, brez elastik dhe unazë stilolapsi
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.23 kg
Materiali Letër
Pajisje shtesë Mbajtës I lapsit
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605040082133

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.18 x 0.24 x 0.25 m
Pesha bruto e kutisë 4.86 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme