34.358.10 ICON - Set i shënimeve i biodegradueshëm

Stoku
2.100
Mbërritja 2.100
20.10.22.


Informatat themelore

Kodi 34.358.10
Model ICON
Përshkrimi Set i shënimeve i biodegradueshëm me afishe etiketash dhe afishe mesazhesh
Ngjyra Black
Paketë 300/50
Pesha neto 0.04 kg
Materiali Letër
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital
Barcodi 8605040019580

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 300 Copë
Përmasat e cartonit 0.325 x 0.32 x 0.34 m
Pesha bruto e kutisë 11.72 kg
Vëllimi I kutisë 0.04 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 482010300000