34.416.10 LYON - A5 notes

Stoku
1


Informatat themelore

Kodi 34.416.10
Model LYON
Përshkrimi Fletore A5 me mbulesa fleksibël, skaje të rrumbullakosura, brez elastik dhe qepje dekorative që përputhen me ngjyrën me brez elastik
Brendi PRO BOOK
Ngjyra Black
Paketë 20
Pesha neto 0.11 kg
Materiali Letër
Pajisje shtesë Kopertina fleeksibile, Xhepi I brendshëm
Shtypi Sito shtyp, Shtypje me foljie te nxehtë
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605040027844

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.22 x 0.1 x 0.285 m
Pesha bruto e kutisë 2.86 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme