37.405.10 MEDIO - USB flash memorie për notes

08 16 32
Stoku(2-5 ditë) 05.549 0140 51.616


Informatat themelore

Kodi 37.405.10-08
Model MEDIO
Përshkrimi Flash memorie USB për fletoret USB 3.0 dhe 8 GB
Ngjyra Black
Paketë 500/1
Materiali Plastikë
Kapaciteti 8 GB, 32 GB, 16 GB
Shtypi Tampon
Barcodi 8605025687766

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 1 Copë
Përmasat e cartonit 0 x 0 x 0 m
Pesha bruto e kutisë 0.00 kg
Vëllimi I kutisë 0.00 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 852351100000

Produkte të ngjashme