34.190.20 MODAL - Fletore biodegraduese me laps dhe etiketa ngjitëse

Stoku
7.534


Informatat themelore

Kodi 34.190.20
Model MODAL
Përshkrimi Notes me laps kimik të biodegradueshëm dhe afishe për shënimin dhe mesazhe në bllok të biodegradueshëm
Ngjyra Blue
Paketë 100/50/1
Pesha neto 0.08 kg
Materiali Letër
Shtypi Sito shtyp
Tema I reciklueshëm
Barcodi 8605025642581

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 100 Copë
Përmasat e cartonit 0.25 x 0.3 x 0.24 m
Pesha bruto e kutisë 9.06 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme