34.473.10 MONDO PLUS - A5 notes

Stoku
3


Informatat themelore

Kodi 34.473.10
Model MONDO PLUS
Përshkrimi Notes me skaje të rrumbullakosura, një skaj me ngjyrë të bllokut të librit në ngjyrën e kopertinës, një brez elastik, një mbajtëse stilolapsi dhe një xhep në pjesën e brendshme të kopertinës së pasme
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.32 kg
Materiali Termo-sensitive eko lekurë
Pajisje shtesë Xhepi I brendshëm, Mbajtës I lapsit
Shtypi Gravim me laser, Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë, Vulë e thatë
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës White
Barcodi 8605040092392

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.385 x 0.16 x 0.88 m
Pesha bruto e kutisë 6.98 kg
Vëllimi I kutisë 0.05 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme