34.493.10 PAPER CHIP - Lesh druri për ambalazhim dhe mbrojtje të produktit, 5 kg

Stoku
0
Mbërritja 300
01.08.24.


Informatat themelore

Kodi 34.493.10
Model PAPER CHIP
Ngjyra E zezë
Paketë 1
Pesha neto 4.75 kg
Materiali Letër
Tema Made in Europe, I reciklueshëm
Barcodi 8605040074008

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 1 Copë
Përmasat e cartonit 0.345 x 0.21 x 0.38 m
Pesha bruto e kutisë 5.00 kg
Vëllimi I kutisë 0.03 m3
Vendi i origjinës Italia
Kodi HS 482390859000

Produkte të ngjashme