34.578.10 PRAKTIK - Fletore A5

Stoku
1.012
Mbërritja 3.000
20.09.24.


Informatat themelore

Kodi 34.578.10
Model PRAKTIK
Përshkrimi Xhepa shtesë për telefon, kartela të kreditit, USB dhe kabllot
Ngjyra E zezë
Paketë 20/1
Pesha neto 0.28 kg
Materiali Poliester
Pajisje shtesë Kopertina fleeksibile
Shtypi Sito shtyp
Formati A5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605040089972

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.18 x 0.25 x 0.3 m
Pesha bruto e kutisë 5.78 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 482010300000