34.391.20 SKY - Fletore biodegraduese

Stoku
2


Informatat themelore

Kodi 34.391.20
Model SKY
Përshkrimi Fletore e biodegradueshme me stilolaps të biodegradueshëm dhe etiketa të shënimeve, 70 fletë
Ngjyra Blue
Paketë 100/50/1
Pesha neto 0.12 kg
Materiali Letër
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital
Barcodi 8605040024652

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 100 Copë
Përmasat e cartonit 0.3 x 0.3 x 0.36 m
Pesha bruto e kutisë 12.08 kg
Vëllimi I kutisë 0.03 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme