58.080.10 SQUAD MYTON - Atlete pune me prerje të ulët me funksion ESD 01 SRC

39.5 40 41 42 43 44 45 46 47.5 48.5
Stoku 8 35 27 63 132 124 56 44 23 9
Mbërritja 5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.
5
10.09.24.


Informatat themelore

Kodi 58.080.10-39.5
Model SQUAD MYTON
Përshkrimi Pjesa e sipërme e atleteve: rrjetë e butë dhe sintetike Shtroja: shkumë memori Skechers Sholla: rezistente ndaj rrëshqitjes Përmasat: 39.5, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47.5, 48.5 Paketimi: 6/1
Brendi SKECHERS
Ngjyra E zezë
Paketë 6/1
Pesha neto 0.90 kg
Gjinia Për meshkuj
Standardi i këpucëve ESD, O1
Standard EN ISO 20347, Certifikata CE
Barcodi 8605040049921

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 6 Copë
Përmasat e cartonit 0.4 x 0.34 x 0.49 m
Pesha bruto e kutisë 6.26 kg
Vëllimi I kutisë 0.07 m3
Vendi i origjinës Kina
Kodi HS 640411000000