58.039.10 STAR BC - Këpucë pune me prerje të ulët S1P

38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Stoku 10 10 13 22 23 18 25 19 7 2


Informatat themelore

Kodi 58.039.10-38
Model STAR BC
Përshkrimi Pjesa e sipërme e këpucës: mikrofi bër me cilësi të lartë i papërshkueshëm nga uji dhe që merr frymë + efekt gome HF + najloni që ajroset Rreshtimi: AIRNET SAPACER Kapaku i shputës: i përbërë ITSAFE Pllakë e mesme: FLEX TEKSTILE PLATË jo-metalike Shollë: Poliuretani me densitet të dyfi shtë Fussbett: COMFORT FRESH
Brendi BICAP
Ngjyra Black
Paketë 10/1
Pesha neto 1.17 kg
Standardi i këpucëve S1P
Barcodi 8605040036754

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 10 Copë
Përmasat e cartonit 0.44 x 0.36 x 0.67 m
Pesha bruto e kutisë 12.44 kg
Vëllimi I kutisë 0.11 m3
Vendi i origjinës Italia
Kodi HS 640291100000