34.257.10 TOTO MAXI - B5 notes

Stoku
1.090


Informatat themelore

Kodi 34.257.10
Model TOTO MAXI
Përshkrimi Notes me skaje të rrumbullakosura dhe brez elastik
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 20
Pesha neto 0.43 kg
Materiali Letër vinili
Pajisje shtesë Mbajtës I lapsit
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë
Tema Made in Europe
Formati B5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605025685762

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.2 x 0.27 x 0.3 m
Pesha bruto e kutisë 8.86 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme