34.178.10 TOTO MINI - A6 notes

Stoku
150


Informatat themelore

Kodi 34.178.10
Model TOTO MINI
Përshkrimi Notes me skaje të rrumbullakosura dhe brez elastik
Brendi PRO BOOK
Ngjyra E zezë
Paketë 50
Pesha neto 0.14 kg
Materiali Letër vinili
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë
Tema Made in Europe
Formati A6
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605025630908

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 50 Copë
Përmasat e cartonit 0.38 x 0.17 x 0.195 m
Pesha bruto e kutisë 7.34 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme