34.178.10 TOTO MINI - A6 notes

Stoku
6.270


Informatat themelore

Kodi 34.178.10
Model TOTO MINI
Përshkrimi Notes me skaje të rrumbullakosura dhe brez elastik
Brendi PRO BOOK
Ngjyra Black
Paketë 50
Pesha neto 0.14 kg
Materiali Letër vinili
Shtypi Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë
Tema Made in Europe
Formati A6
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605025630908

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 50 Copë
Përmasat e cartonit 0.38 x 0.17 x 0.195 m
Pesha bruto e kutisë 7.34 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme