Studio e Logos

Specifikimi

Pasqyra e stokut

59.023.91 POLY BAG 30 x 40 - Qese e paketimit, përmasat 30 x 40 cm

Stoku
22.865


Informatat themelore

Kodi 59.023.91
Model POLY BAG 30 x 40
Përshkrimi paloset me shirit ngjitës, i destinuar për maica për duksa dhe jakne
Ngjyra I tejdukshëm
Paketë 1000/100
Pesha neto 0.01 kg
Materiali Polietilen
Tema Made in Europe
Barcodi 8605025653228

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 1000 Copë
Përmasat e cartonit 0.32 x 0.13 x 0.46 m
Pesha bruto e kutisë 10.14 kg
Vëllimi I kutisë 0.02 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 392010250000