34.414.10 TOSCANA - A5 notes

Stoku
1.320


Informatat themelore

Kodi 34.414.10
Model TOSCANA
Përshkrimi Fletore A5 me mbulesa fleksibël, skaje të rrumbullakosura, brez elastik dhe xhep në kapakun e brendshëm
Brendi PRO BOOK
Ngjyra Black
Paketë 20
Pesha neto 0.27 kg
Materiali Termo-sensitive eko lekurë
Pajisje shtesë Kopertina fleeksibile, Xhepi I brendshëm
Shtypi Gravim me laser, Sito shtyp, Shtyp digjital, Shtypje me foljie te nxehtë, Vulë e thatë
Tema Made in Europe
Formati A5
lloji I letrës Ivory
Barcodi 8605040027783

Informatat e printimit

Informacione logjistike

Copë për kuti 20 Copë
Përmasat e cartonit 0.17 x 0.24 x 0.345 m
Pesha bruto e kutisë 5.76 kg
Vëllimi I kutisë 0.01 m3
Vendi i origjinës Serbia
Kodi HS 482010300000

Produkte të ngjashme